Holmes på middagsdejt

Roade sig med sin advokat i New York

1 av 6 | Foto: JACKSON LEE /SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Kysser godnatt Katie Holmes och hennes advokat strålade under hela middagen. Innan Holmes åker i väg i en taxi kysser de varandra på kinden.
NÖJE

En månad.

Längre tog det inte för Katie Holmes att göra ­dejtingcomeback efter brytningen med Tom ­Cruise.

Men någon ny romans verkar det dock inte vara.

Här har den 33-åriga ­skådespelerskan fångats på bild när hon roar sig med sin advokat i New York.

Foto: JACKSON LEE /SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Kysser godnatt Katie Holmes och hennes advokat strålade under hela middagen. Innan Holmes åker i väg i en taxi kysser de varandra på kinden.

Holmes sken som en sol när hon och hennes vän ­anlände till restaurangen Nomad på Manhattan i förrgår kväll. För det speciella tillfället hade hon klätt sig i grön klänning, matchande skor och svart skinnjacka.

Hennes manliga sällskap, som enligt People var hennes advokat Jonathan Wolfe, bar jeans, blåljusrutig ­skjorta och mörkblå kavaj. Han såg ut att stortrivas i den ensamstående mammans rampljus. När duon senare under kväll­en lämnade restaurangen kysste Holmes honom adjö innan hon hoppade in i en taxi och försvann.

Lugn tillställning

Men någon ny romans verkar det dock inte handla om ännu. Enligt källor till People var Wolfes fru med under middagen.

Ögonvittnen beskrev det hela som en lågmäld tillställning, långt ifrån Holmes ­tidigare värld när hon och Cruise aldrig gick någonstans utan livvakter, pr-­personer och väntande bilar.

Sedan skilsmässan från filmstjärnan bor Holmes och parets dotter Suri, 6, i en l­ägenhet på Manhattan som hon hyr för närmare 90 000 kronor i månaden.

Holmes har den huvudsakliga vårdnaden om flickan medan Cruise tvingats nöja sig med besöksrätt.

Svartmålas av sekten

Men Holmes leende i går betyder inte att allt är frid och fröjd. Tidigare avhoppare från scientologerna ­varnar för att hon kommer att svartmålas av hans sekt­kompisar.

– Internet har hjulen för att svartmåla henne redan börjat snurra. Jag har sett intern­meddelanden om henne, ­säger Placido Domingo Jrs exfru, Samantha ­Domingo, till Hollywood Reporter.