Elton John sågar Madonna brutalt

"Ledsen, men hennes karriär är över, det kan jag säga"

NÖJE

Madonna är en sliten föredetting utan vett i skallen - dessutom ser hon ut som en strippa.

Elton John skräder inte orden när han tror att tv-intervjun är "off the record".

– Varför är hon en sådan mardröm?

Det är i en personlig intervju med vännen Molly Meldrum i programmet “Sunday night” i australiensisk tv som Elton John, 65, gör utspelet.

– Varför är hon en sådan mardröm? Ledsen, men hennes karriär är över, det kan jag säga. Hennes turné är en katastrof, säger han och tillägger: “It couldn’t happen to a bigger cunt”.

Elton Johns representanter har efter att intervjun blev en världnyhet rasat mot Molly Meldrum och produktionen. De menar att Elton John sa sakerna om Madonna privat till Meldrum, inte officiellt. Representanterna för “Sunday night” menar i sin tur att Elton John borde veta att om kameran är i gång så är allt tillåtet, rapporterar den australiensiska radiostationen 3AW.

Fruktansvärd mot Lady Gaga

Elton John beskriver även sin kärlek till Lady Gaga, 26, som är gudmor till det barn han har tillsammans med maken David Furnish, 49. Madonna, 53, har tidigare anklagat Lady Gaga för att hitlåten “Born this way” är ett plagiat av hennes låt “Express yourself” från 1989.

– Hon har varit så fruktansvärd mot Gaga, som varit en så fantastisk gudmor, säger Elton John.

"Ser ut som en jävla tivolistrippa"

Han fortsätter med att ösa beröm över Katy Perry, 27, och Rihanna, 24, och menar att Madonna borde ge upp sina försök att konkurrera med de yngre förmågorna.

– Om Madonna hade haft något förnuft skulle hon ha gjort en skiva som “Ray of light” och hållit sig borta från dansmusiken och bara varit en jättebra popsångerska och gjort jättebra popskivor, det som hon gör så briljant. Men icke, hon var tvungen att försöka bevisa något. Hon ser ut som en jävla tivolistrippa, säger han.

Madonna kritiserad av fler

Madonnas turné “MDNA” har kantats av kontroverser. Hon flashade en bröstvårta i Istanbul, rumpan i Rom och visade en svastika i Paris. När turnén nu vänder mot USA höjs kritiska röster än en gång. Madonna vägrar att ta bort de pistoler som används under konserten, något som många anser vara osmakligt efter skjutningen i Aurora, Colorado, i samband med “Batman”-premiären, rapporterar Huffington Post.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!