van Damme om sin heta flört med Minogue

1 av 11 | Foto: Sofia Ekström
Så här såg Kylie Minogue ut år 2000 när hon var på MTV Music Awards i Stockholm...
NÖJE

Hoppsan! Jean Claude van Damme hade en het flört med Kylie Minogue under inspelningen av ”Street fighter”, gnistorna fullständigt slog om paret.

– Det var underbar älskog, säger van Damme till The Guardian.

Jean Claude van Damme hade en relation med Kylie Minogue under inspelningen av actionfilmen ”Street fighter” från 1994. Nu berättar actionskådisen att han inte kunde motstå den australisensiska skönheten.

– Det skulle varit onormalt att inte ha en relation med henne. Hon är så vacker och var framför mig varje dag med sitt vackra leende, sin sympati. Hon är så charmig och betedde sig inte alls som en stor stjärna, säger han till The Guardian.

Minogue spelade van Dammes assistent i filmen, inspelningen gjordes i Thailand. Och mellan tagningarna hade paret fullt upp med varandra.

– Det var härliga kyssar och underbar älskog. Jag känner till Thailand väldigt väl så jag visade henne mitt Thailand, säger van Damme.

Jean Claude van Damme är nu aktuell med Sylvester Stallones uppföljare ”The Expendables 2” där han spelar mot gräddan av actionstjärnor, däribland Arnold SchwarzeneggerBruce Willis och Liam Hemsworth.

Bildspelsbonanza:Kylie Minogue

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!