Kristen Stewarts diet: Energidryck och cigg

Stjärnan vägrar äta

1 av 27 | Foto: ALL OVER PRESS
Kristen har enligt uppgifter knäckts av otrohetsskandalen.
NÖJE

Energidryck och cigaretter.

Det är vad Kristen Stewart lever på efter otrohetsskandalen mot Robert Pattinson.

Nu hoppar de båda av premiärfesterna för nya ”Twilight”-filmen.

Foto: ALL OVER PRESS
Kristen sägs nu leva på cigaretter och Redbull.

Kristen Stewarts otrohet mot pojkvännen och ”Twilight”-kollegan Robert Pattsinson är ett sår som fortsätter blöda. Under den månad som gått har de båda skådespelarna gått under jorden. I förra veckan gjorde Robert ett fåordigt framträdande hos talkshowvärden Jon Stewart.

– Du klarar dig bättre utan henne, sparka ut henne, sa programledaren inför en jublande publik då.

Ställer in sitt deltagande

Nu rapporterar Radaronline.com att både Kristen, 22, och Robert, 26, ställer in medverkan på de stora premiärfesterna inför den sista ”Twilight”-filmen som har premiär i november.

”Twilight”-fansen har reagerat starkt på otrohetsaffären men har in i det sista hoppats på att paret skulle dyka upp var för sig på olika fester. Nu ställer de alltså in sina framträdanden helt.

"Även om Rob, Kristen och Taylor inte kommer att vara med oss den här gången kommer vi att ha en superuppslutning från andra ”Twilight”-stjärnor" skriver filmbolaget i ett uttalande.

Lever på cigaretter och energidryck

Kristen Stewart uppges vara utom sig av skam. Hon har sökt skydd hos regissören Giovanni Agnelli och ska enligt Showbiz spy nu leva på chips, energidryck och cigaretter.

– När någon försöker få henne att äta ens en skål soppa säger hon antingen att hon nyss ätit, vilket inte stämmer, eller att hon mår dåligt och riskerar att spy, säger en källa till Showbiz spy.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!