Förtroendekris mellan Stewart och Pattinson

”Det är ett konstigt förhållande”

1 av 12 | Foto: AP
Kristen Stewart och Robert Pattinson spelar kärleksparet Edward och Bella i ”Twilight”-filmerna.
NÖJE

Trots återföreningen stormar det fortfarande mellan Kristen Stewart och Robert Pattinson.

– Han vet fortfarande inte om det verkligen är rätt att ge henne en chans till, säger en källa till Radaronline.

Robert Pattinson, 26, valde att förlåta sin flickvän sedan fyra år, Kristen Stewart, efter hennes snedsteg med Rupert Sanders.

Men bara för det är allt inte röda rosor och romantiskt skimmer för det återförenade paret. Rob har fortfarande väldigt svårt att lita på Kristen, 22, rapporterar Radaronline.

– Robert och Kristens kärlekshistoria är fortfarande något av ett mysterium. Det är ett konstigt förhållande. Trots rapporterna om att allt är bra så är han fortfarande inte helt säker på om det är rätt att ge henne en chans till, säger en källa till sajten.

”Förtroendet är fortfarande skadat”

Pattinsons familj sägs vara helt emot återförening. Och ”Twilight”-hunkens egen osäkerhet gör enligt källan att han ständigt frågar Kristen om otroheten.

– Det är fortfarande väldigt spänt mellan dem och förtroendet är fortfarande skadat, fortsätter källan.

Det var i juli som Kristens otrohet med den 41-årige regissören avslöjades. Den mörkhåriga skönheten gick då ut med en offentlig ursäkt till Rob.

Återförenas officiellt på premiären

Men det räckte inte och Pattinson flyttade från deras gemensamma LA-hem. Därefter har både Rob och Kristen vägrat prata om uppbrottet eller relationens framtid.

Men i mitten av september återförenades de och enligt vissa källor bor ”Twilight”-paret redan ihop igen.

I november kommer de återigen att gå sida vid sida på röda mattor världen över för premiären av den sista filmen i vampyrserien, ”Breaking dawn: Del 2”.