Turisterna överraskade en halvnaken David Beckham

1 av 6
Beckham i bara kallingarna Beckham spelade in en reklamfilm för sin underklädeskollektion när en turistbuss råkade åka förbi
NÖJE

Turisterna fick verkligen valuta för bussbiljetten

Få turister i Los Angeles missar att ta en turistbuss runt kändisvillorna i Beverly Hills när de besöker änglarnas stad. Men det är sällan någon kändis dyker upp under dessa turer. Det är mest grinden till Julia Roberts hem eller en butler som putsar Jay Z:s Ferrari som turisterna ser.

Halvnaken Beckham

Men ibland händer det. Och nyligen fick passagerarna på en turistbuss rejäl valuta för bussbiljetten. En halvnaken David Beckham dök plötsligt fram ur buskarna till turisterna stora glädje. Den välbyggda fotbollsspelaren befann sig i buskarna för en modellplåtning för sin H&M-underklädeskollektion när han överraskades av turistbussen. Vägen skulle egentligen vara avstängd men något hade brustit i kommunikation mellan fototeamet och konstaplarna i Beverly Hills.

Lyxiga smajl

Beckham själv stördes inte nämnvärt av den för tillfället extremt tjoande turisbussen trots att han endast var klädd i småbyxorna. Fotbollsspelaren brände av ett par lyxiga smajl och drog några roliga skämt för de glada turisterna.