Uppgifter: ”Katie Holmes vill gifta sig igen”

Källor om skådespelerskans nya liv – utan Tom Cruise

1 av 23 | Foto: AP
Katie Holmes – nu lycklig singel.
NÖJE

Katie Holmes tror fortfarande på kärleken, trots skilsmässan från Tom Cruise.

– Hon hoppas på att få gifta sig igen, säger en källa till RadarOnline.

I juni gick Tom Cruise och Katie Holmes skilda vägar efter sex års äktenskap. Nu lever Katie singelliv i New York med sexåriga dottern Suri, något hon stormtrivs med.

– Katie älskar sitt nya liv. Visst har det varit jobbiga stunder men hon var helt redo att ge sig ut på sitt nya livsäventyr – efter Tom Cruise, säger källan till RadarOnline.

Den insatta källan berättar vidare om skådespelarparets kraschade äktenskap.

– Katie känner att hennes karriär blev lidande för att hon var gift med Tom och att hon inte fick välja fritt bland nya roller.

Vill inte göra det jobbigt för Suri

Den 33-åriga stjärnan ser med tillförsikt på framtiden. 

– Katie hoppas på att gå gifta sig igen men har absolut inga planer på att börja dejta nu. Hon fokuserar på att vara den bästa amman hon kan för Suri och på att se till att övergången till deras nya liv blir så smidig som möjligt. Och Katie vet att situationen bara skulle bli ännu stressigare för dottern om hon började dejta en ny man, säger källan till sajten.

Tom och Katie förlovade sig i april, 2005, efter bara två månader tillsammans. Året därpå föddes deras dotter Suri och paret vigdes i en storslagen ceremoni i Italien. Men i somras tog kärlekssagan slut när Katie oväntat ansökte om skilsmässa från Tom.