Sofi Fahrman: Jag dejtade en mytoman

Programledaren: Allt var lögn

1 av 3
”ALLT RASERADES”Sofi Fahrman berättar i ”Schulman show” hur hon var tillsammans med en ”superhärlig kille” – som ljög om sitt liv. ”Jag är bara glad att det var tre månader av mitt liv i stället för tre år”, säger hon i programmet.
NÖJE

Killen hon var kär i ljög om allt.

Sofi Fahrman talar ut om sitt förhållande – med en mytoman.

– Det var en jäkligt obehaglig upplevelse, säger hon i ”Schulman show”.

Programledaren för TV3:s ”Project runway Sverige” var i flera månader tillsammans med en man vars liv var fyllt av lögner.

I ”Schulman show”, som sänds på nöjesbladet.se och Kanal 5, berättar Sofi Fahrman, 33, om det tidigare förhållandet med en svensk kille i New York.

– Han var en snygg, härlig, sportig och utåt sett superhärlig kille, säger modeexperten och programledaren.

Jobbade inte för HBO

Men det hon inte visste var att killen som charmat henne hade ljugit om sitt liv i New York. Bland annat om att han jobbade för tv-bolaget HBO, som ligger bakom storserier som ”Sopranos” och ”True blood”.

– Helt plötsligt ska jag filma en dokumentär för ”Sex and the city” med HBO-producenter i New York. Då tar jag såklart upp den här snubben som jag dejtade. ”Gud vad roligt, han skriver ju en serie för er”, säger hon.

Då kom den obehagliga överraskningen.

HBO-producenterna hade aldrig hört talas om Sofi Fahrmans pojkvän.

– Det var bara startskottet. Allt raserade. Jag insåg ju att allt var en lögn, säger hon i programmet och benämner expojkvännen som ”mytoman”.

”Jäkligt obehagligt”

– Jag har aldrig blivit utsatt för någonting sådant tidigare och är bara glad att det var tre månader av mitt liv i stället för tre år. Men det var en jäkligt obehaglig upplevelse, säger hon.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Sofi Fahrman som inte vill gå in på fler detaljer kring sitt tidigare förhållande.

”Det räcker med vad jag sa i ”Schulman show”, skriver hon i ett sms till Nöjesbladet.

Se hela avsnittet av ”Schulman Show” här.