Källa: "Ashton Kutcher är för snål för att skiljas från Demi"

1 av 9
2003 Paret började dejta för åtta år sedan. Här anländer det nykära paret till en visning av ”Charlie's Angels: Full throttle”.
NÖJE

Nästan ett år efter separationen har Ashton Kutcher och Demi Moore ännu inte skilt sig.

Anledningen: Kutcher är för snål.

– Han vill inte betala för en stor uppgörelse, säger en källa till New York Post.

Kutcher uppges redan bo tillsammans med sin nya kärlek Mila Kunis. Men han har hittills vägrat skriva under skilsmässodokumenten, skriver Contactmusic.

Drar ut på tiden

När Hollywood-paret träffades var Demi Moore den stora stjärnan, men på senare år har Ashton Kutcher tjänat mer pengar än sin fru. Och det är pengarna som gör att skilsmässan drar ut på tiden.

– De försöker förhandla fram en uppgörelse utan att gå till rätten. Men de har fortfarande inte kommit överens om pengarna för Ashton tjänade betydligt mer under de senaste åren som gift, men han vill inte betala för en stor uppgörelse, säger en källa till New York Post.

Bäst betald

Kutcher är den bäst betalda skådespelaren på amerikansk tv med drygt 4,9 miljoner kronor per avsnitt av "Två och en halv män". Han uppges ha tjänat nästan 170 miljoner kronor sedan han tog över huvudrollen i serien. Contactmusic skriver att Ashton nu har en förmögenhet på sammanlagt drygt 970 miljoner kronor medan Demi är värd 1050 miljoner kronor.

"Kan hamna i rätten"

En källa beskriver för New York Post att Kutcher är "för snål" för att skriva under.

– Förhandlingarna kan koka över och hamna i rätten inför allmänhetens ögon, säger en annan källa enligt Contactmusic.