Bonde-Ida: ”Vill inte leva ensam”

Ida Post, 27, drömmer om en ny chans hos Bonde-Klas

1 av 3 | Foto: TV4
Det blev ett känslosamt farväl på Klas gård i Kolmården. ”Jag blev jätteledsen direkt, men hejdade mig. ’Jag vägrar gråta i tv’, tänkte jag. När vi var på väg tillbaka till huset kom tårarna på riktigt,” säger Ida.
NÖJE

Ida Post, 27, som hunnit bli något av en tittarfavorit i ”Bonde söker fru”, tvingades i onsdagens program att lämna Klas Karlssons gård i Kolmården.

Linköpingstjejen berättar för Klick! att hon tog beskedet hårt – men höll masken framför kamerorna.

– Jag blev jätteledsen direkt, men hejdade mig. ”Jag vägrar gråta i tv”, tänkte jag. När vi var på väg tillbaka till huset kom tårarna på riktigt. Det var jobbigt. Jag grät i en hel kväll och sedan mådde jag dåligt i några veckor efteråt. Jag tänkte ”han kanske kommer tillbaka” och sådant, man inbillar sig ju, berättar Ida Post.

– Jag tyckte vi passade så bra ihop men tydligen tyckte inte han det.

Har ni haft någon kontakt sedan dess?

– Nä, bara så där ”hej”. Inget mer. Vi kommer att ha kontakt senare, Klas har sagt det åtminstone. Men man vet ju inte vad som har hänt honom sedan jag åkte hem.

Var du kär?

– Jo, jag var väl lite kär. Det var början till kärlek. Jag hade pirr i magen och så. Men det var utröstning så tätt inpå, ingen hinner lära känna någon på så kort tid, och då är det ju svårt för Klas att veta vem han kan leva ihop med.

Är du ledsen ­fortfarande?

– Jag kan bli det när jag ser programmet, alla minnen väcks till liv. Jag önskar verkligen att Klas hittar kärleken, även om det finns en liten djävul i mig som säger ”hoppas han kommer tillbaka till mig”.

Ida Post pluggar i dag till barnsköterska i Linköping och är fortfarande singel.

– Jag vill inte leva ensam, men tänker se hur det utvecklades för Klas i programmet innan jag börjar leta. Jag lever fortfarande på hoppet faktiskt. Det vore tråkigt att inte kunna göra det. Jag vill lära känna Klas ännu bättre, säger hon.