Pippa talar ut om sin omtalade rumpa

1 av 3
Den omtalade bakdelen.
NÖJE

Med rätt ända kan vad som helst hända. Fråga bara hertiginnan Kates lillasyrra her royal hotness Pippa Middleton – som stal showen med sin ändalykt under fjolårets stora sagobröllop och sedan dess orsakar rubriker bara hon visar sig offentligt.

– Det är lite skrämmande att bli världsberömd innan 30 års ålder på grund av sin syster, sin svåger och sin rumpa, berättar Pippa själv i sin nya partyplanerarbok ”Celebrate”, rapporterar Daily mail.

– Jag kan försäkra att det känns ännu konstigare för mig än för er att se hur mycket det skrivs om mig, skriver hon också.

Pippa, eller Philippa som hon egentligen heter, ska enligt brittisk press ha fått motsvarande nästan fyra och en halv miljon svenska kronor för bokkontraktet och prinssvägerskan hymlar inte med att kändisskapet har fördelar.

– Jag har definitivt möjligheter som många bara kan drömma om, men på de flesta sätt är jag en vanlig tjej i 20-årsåldern som försöker bygga en karriär under vad som ibland kan verka vara ganska konstiga omständigheter.