Linda Lindorff väntar sitt tredje barn

”Skulle velat ha ett helt fotbollslag”

1 av 4 | Foto: Thomas Johansson
Linda Lindorff blir snart trebarnsmamma.
NÖJE

"Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff är gravid igen.

Hon och maken Jacob Lindorff, 39, väntar ett tredje barn.

– Nu går det inte att dölja längre, säger Linda Lindorff till Nöjesbladet.

Foto: Jennie Thorén
Linda och Jacob Lindorff.

Babyfebern slog till i våras. Nu är Linda Lindorff med barn igen. Paret har redan döttrarna Lykke, 4, och Wilhelmina, 3.

– Jag har gått halva tiden och är vecka 19. Så nu går det inte att dölja längre kan man säga, säger Linda Lindorff till Nöjesbladet.

Det enda hon ångrar är att hon inte skaffat sig fler barn.

– Egentligen skulle jag ha velat ha ett helt fotbollslag. Men nu är jag ju 40 år. Så jag kom på det här för sent. Men det känns så jättebra. Och så länge allt flyter på och att det slutar lika bra är jag världens lyckligaste, säger Linda.

Kommer att krocka med inspelning

Hon räknar med att ankomsten kommer att krocka med tv-inspelningar. Men så får det vara eftersom barnet är viktigast, förklarar hon. Hon tror inte att det blir några problem att medverka i "Bonde söker fru" med stor mage. Eller om barnet redan kommit tror hon att det går att göra jobbet ändå.

– Jag tycker om att jobba med "Bonde söker fru" eftersom man mår så bra när man gör det programmet. Om allt går som det ska kommer jag att fortsätta. Klart Fyran gör justeringar hit och dit för att behålla mig som programledare. Men man vet ju aldrig med en graviditet hur den slutar, säger hon.

Blev enkelt med två barn

Känslan att hon ville skaffa fler barn slog till när hon insåg att allt blivit enkelt med de två barnen.

– Det finns inga vällingflaskor och man sover hela nätter. Man börjar inse "vi borde göra fler barn för att det här är fantastiskt". Jag bara längtar och älskar barn. Det är som en liten dröm att få ett till, säger hon.