Maria Montazami: Det var en stor sorg att inte få fler barn

1 av 5 | Foto: Karin Törnblom
Maria Montazami med maken Kamran.
NÖJE

Maria Montazamis dröm var att ha sex barn.

Hon och maken Kamran försökte i två år innan de till sist gav upp.

– Jag har varit ledsen så många gånger över det, säger Maria Montazami till Nöjesbladet.

I tisdagens ”Mindy & Maria – best friends forever” berättar Maria Montazami, 48, för mäklaren Fredrik Eklund hur hon och maken Kamran i flera år försökte få fler barn men inte lyckades.
- Vi vill ha sex barn så du kan ju tänka dig vad vi låg i efter fyra barn, säger hon i programmet.

”Försökte i två år”

Makarna Montazami har fyra barn tillsammans men deras dröm var att ha en ännu större familj. Det var för åtta år sedan som de bestämde sig att försöka få fler barn.

– Vi försökte i två år. Efter varje försök blev man hoppfull och när mensen kom kände man sig knäckt. Där och då var det en stor sorg för oss. Jag har varit ledsen så många gånger över att det inte lyckades. Vi hade verkligen velat ha två barn till, säger Maria Montazami till Nöjesbladet.

Hollywoodfrun vill poängtera att hon är väldigt tacksam över den stora familj hon har och att hon känner starkt för de personer som inte lyckats bli föräldrar trots att de försökt.

Nu har önskan om fler barn ersatts av drömmen om att få barnbarn.

– Nu börjar vi bli gamla, så det är inte lönt att försöka. Men det fantastiska är att vi har fyra barn och om några år kommer familjen utökas med barnbarn. Det ser jag jättemycket fram emot, säger Maria Montazami.