Efter skobombandet - Harry tajtar till säkerheten

1 av 45
Harry Styles Pussar och kärlek
NÖJE

Harry fruktar för sitt liv efter skobombandet förra veckan.

– Harry skämtar inte, han tar detta seriöst, säger en nära källa till brittiska Daily Star. 

Den skönlockiga Harry Styles, sångare i orkestern One Direction skoattackerades under en konsert förra veckan. En sko prickade rätt på Harrys kronjuveler så illa att sångaren vek sig dubbelt av smärta och föll dramatiskt ner på scengolvet. Efter den obehagliga händelsen har Harry tajtat till sin säkerhetsdetalj.

– Han har talat om högteknologiska arméfordon som används av höjdare inom försvaret. Dessutom vill Harry att hans säkerhetsdetalj ska färdas i konvoj för att undvika framtida attentat, säger en källa till Daily Mail.

Beväpnade till tänderna

Det är framförallt turnén i det vapenälskande USA sångaren fruktar. Harry oroar sig över att någon i publiken denna gång inte är beväpnad med skodon utan med ett vapen skapat för lemlästning, död och förintelse.
– Han tror att det finns Taylor Swift-fans därute rejält upprörda över separationen under nyårshelgen. Fans beväpnade till tänderna, säger källan.

Harry utnämnd till Årets skurk

Harry lever alltmer en tuffare liv. Det är inte bara på scen sångaren attackeras. Nyligen utnämnde den brittiska välrenommerade publikationen New Musical Express vår vän Harry Styles till ”Årets skurk”. En utnämningen som fick publikationens servrar att nästan ta sin sista suck. Det är ett välkänt faktum att orkesterns fans inte ser med blida ögon på gubbstruttar som gör narr av Harry eller hans vänner. Dessa digitala pojkbandsstormtrupper, även kända som ”Directioners” fullständigt rasade mot Harrys utnämning. ” Jag ska skjuta dig med en bazooka i huvudet och hänga dig från ett träd” skrev en av de upprörda fansen.