Taylor Swift avslöjar varför hon dumpade Harry

DAGENS HARRY

1 av 45
Harry Styles och Taylor Swift Hej lilla sälen
NÖJE

Supercountrystjärnan Taylor Swift avslöjar för Vanity Fair varför hon dumpade den skönlockiga boybandstjärnan Harry Styles, sångare i One Direction.

— Han spanade in ALLA kvinnor som gick förbi, säger hon till tidningen.

Foto: ALL OVER PRESS
Harry och Taylor Relationen tog slut efter 65 dagar

Harry Styles och Taylor Swifts romans såg till en början vara hämtad ur sagorna eller i alla fall en modernare och kanske lite mer erotisk Harlekin-roman. Enormt vacker supercountrystjärna möter enormt busglad boybandstjärna och kärlek uppstår. Det vackra paret gjorde inte annat än hade kramkalas, myste och fotvandrade runt på djurparker och tittade på skojiga sälar. Kärleken såg ut att vara total och Harry blev till och med presenterad för mamma och pappa Swift.

Stort urval med damer

Men under den till synes kärleksfulla ytan rasade det en osäkerhet kring relationen. Vår vän Harry är som vi alla vet väldigt förtjust i damer. Och tack vare hans yrkesval som internationell boybandstjärna finns det dessutom ett urval större än vad varje 19-årig ung man kan drömma om. Denna förtjusning för galanta damer var något Taylor inte uppskattade. Vid ett tillfälle sågs Harry till och med kyssa en ung dam. Det främmande kysskalaset fick Taylor att omedelbart dumpa sin boybandstjärna. Hon fick helt enkelt nog av flörteriet. Harry bönade och bad och hävdade att kyssen var en enkel vänskapsgest vänner emellan.

Mystiskt försvunnen

Till slut efter nästan ha tjatat hål i huvudet på Taylor tog countrystjärnan tillbaka Harry. Men bara en kort tid därefter försvann han mystiskt en natt. Det nattliga försvinnandet var droppen som fick bägaren att rinna över och Taylor dumpade sin skönlockiga pojkvän för gott. 

Dök upp på samma fest

Ett litet aber superstjärnor som bryter upp har är att det träffas ofta på samma tillställningar. Det ska gås på Oscarsfester hit och Grammisfester dit och överallt dyker exkroken upp. Detta är något Harry och Taylor nästan direkt utsattes för. Under en NRJ-gala i Frankrike var Harrys orkester One Direction nominerade och Taylor Swift skulle stå för underhållningen. Det forna paret lyckades att inte stöta ihop med varandra under röda mattan-promenaden men under föreställningen var det omöjligt. Taylor dök upp på scenen i sin mest dramatiska klänning, Harry satt i publiken på bästa plats, Taylor spände ögonen i Harry och sjöng från hela sitt hjärta låten ”We Are Never Getting Back Together ”.