Pitt och Anistons bröllopskrock

Ex-makarnas vårbröllop kan tvinga stjärnorna att välja

1 av 3 | Foto: AP
Brad Pitt och Angelina Jolies bröllopsplaner riskerar att krocka med hans ex-hustrus planer.
NÖJE

Brad Pitt och Jennifer Aniston går båda i giftastankar med sina nya partners.

De forna äkta makarnas bröllopsplaner kan komma att krocka – och tvinga stjärnornas Hollywoodvänner att välja, skriver The Sun.

Enligt uppgifter till den brittiska tidningen planerar Brad Pitt och Angelina Jolie att gifta sig i Frankrike efter filmfestivalen i Cannes i maj.

Även Jennifer Aniston vill gifta sig med skådespelaren och manusförfattaren Justin Theroux i vår.

Det har tidigare uppgetts att Jennifer Aniston avser att besöka Brad Pitts bröllop – trots att han lämnade henne för Angelina Jolie.

– Om Brads bröllopsdatum kommer nära hennes kommer Jennifer se det som ett försök att dra uppmärksamheten från henne och det kommer att bli en strid om Hollywoodgäster, säger en källa till The Sun.

Brad Pitt fick en äktenskapslicens i slutet av förra månaden vilket innebär att han måste gifta sig inom 90 dagar. Samtidigt är planerna för Jennifer Anistons bröllop långt gånga – hon har redan valt både ringar och klänning.

FAKTA

Brad Pitt och Jennifer Aniston

Hollywoodparet träffades 1998 och gifte sig 2000 vid en ceremoni i Malibu, Kalifornien. Efter sju år tillsammans ansökte de om skilsmässa 2005.

Brad Pitt förälskade sig i Angelina Jolie under inspelningen av "Mr. & Mrs. Smith" samma år. Det spekulerades om att Brad Pitt varit otrogen med Jolie redan under äktenskapet. Året efter annonserades att det nya superparet väntade barn ihop.

Jennifer Aniston träffade Justin Theroux 2011.