Läckberg och Melin visade upp sin kärlek

Nu skiljer sig Camilla Läckberg och Martin Melin

1 av 11 | Foto: Karin Törnblom
Den första vimmelbilden i vårt arkiv. Från 2007.
NÖJE

Camilla Läckberg och Martin Melin skiljer sig.

Nyheten slog ner som en bomb för de som följt parets kärlek via vimmelbilder och inlägg i sociala medier.

Så sent som i lördags skrev paret om hur de myste tillsammans framför Melodifestivalen.

De forna makarna är båda aktiva på Twitter.

"Vaknar på tok för tidigt - och på TVn i sovrummet rullar Sportfiske.... . Sträcker jag mig efter fjärren väcker jag Martin Melin #dilemma" skrev Camilla Läckberg i måndags och i lördags skrev paret om hur de ställde till med mys i soffan och följde finalen i Melodifestivalen tillsammans med barnen. Bland annat skämtade de om programledaren Danny Saucedos beryktade superkropp.

""Dåliga armar" säger Martin Melin surt nu. Kan dock inte uttala mig om detta. Var fullt upptagen med att stirra på bröstmusklerna." skrev Camilla Läckberg då.

Firade födelsedag

Förra veckan firade Martin Melin sin 46-årsdag på restaurangen Griffins i Stockholm. Bland gästerna fanns bland andra Hannah Graaf och Katrin Zytomierska.

"5 plus för min födelsedag i går. Superb dag som avslutades med middag på Griffins med sköna vänner. Tack alla ni och TACK Camilla Läckberg" skrev födelsedagsbarnet då.

I torsdags gick Camilla Läckberg och Martin Melin på premiären av Alex Schulmans show "Älska mig" tillsammans och genom åren har paret ofta sett kärleksfulla ut på vimmelbilder. Samma dag skrev Martin Melin: "Hann precis ge Camilla Läckberg en puss i vårsolen innan det blir tårta med barnen.".

Gifte sig 2010

–Han är klädd i ljusblått, snut, snäll, väldigt snygg och lite rolig i bland, fast inte så rolig som han själv tror, sa Camilla Läckberg om den dåvarande sambon Martin Melin till Nöjesbladet på frågan om hur hennes bästa sommarförälskelse såg ut på premiären av "Sommaren med Göran" 2009.

Camilla Läckberg och Martin Melin blev ett par 2007 och tre år senare bjöd de in till ett sommarbröllop på Häringe slott utanför Stockholm. Efteråt åkte de på smekmånad till Maldiverna.

Nu har emellertid kärleken tagit slut och i dag berättade de om skilsmässan.

– Det är en mycket vänskaplig separation och vi fortsätter vara de bästa vänner, hälsade både Camilla och Martin på Twitter.