Blondinbellas kille psykopatanklagas efter sin tatuering

1 av 4 | Foto: STELLA PICTURES
Isabella Löwengrip och fästmannen Odd Spångberg.
NÖJE

Isabella ”Blondinbella” Löwengrips pojkvän Odd Spångberg tatuerade in flickvännens namn på armen.

Men kärleksförklaringen i bläck väckte ilska och elaka kommentarer följde.

– Jag fick en chock när jag läste allt. Att skriva att han är psykopat för att han tatuerar in mitt namn är ju helt galet, skriver "Blondinbella" på sin blogg.

Isabella Löwengrip skriver att hon blev förbannad när hon läste kommentarerna om pojkvännen.

– Vi lever vårt liv och vissa glimtar av det visas upp i den här bloggen. Jag förstår att vissa människor med låg sjävkänsla inte klarar av att uppskatta att Odd och jag är lyckliga.

Även Odd Spångberg gjorde ett inlägg om kommentarerna på sin blogg.

–Stort tack till er som är storsinta nog att låta mig fatta och framförallt låter mig stå för mina egna beslut. Ni andra är ju rätt rubbade. Psykopat, ägandeskap och fjortisfasoner. Lägg ner den här skiten nu, skriver han.

Gaddade in "Isabella"

Det var i går som han valde att bedyra sin kärlek till flickvännen med en tatuering.

”Sitter i en tatueringsstudio med min fästman. Han ska tatuera in mitt namn på armen OBS Ej tvång”, twittrade Isabella Löwengrig innan pojkvännen gaddade in "Isabella" på vänsterarmen.

Senare visade Odd stolt upp skapelsen på Instagram: ”All for love”, skriver han. Och Isabella Löwengrip uppskattade den minst sagt permanentna kärleksförklaringen.

– Jag älskar Odd, vi kommer att gifta oss och skaffa familj ihop. Och gällande tatueringen så tycker jag att det var en romantisk gest som jag aldrig någonsin trodde i mitt liv att en person skulle göra för mig, skriver hon på sin blogg.