Pojkvännen Scott hånar Kourtney efter barnafödandet

’Du måste ner i vikt snabbare’

1 av 4 | Foto: ALL OVER PRESS SPLASH NEWS
”42 kilo vore det ultimata”. Scott Disick mobbar sin Kourtney i dokusåpan ”Kourtney & Kim take Miami”.
NÖJE

Kourtney Kardashian, 33, är 152 centimeter lång, väger 52 kilo och har fött två barn. Det yngsta, dottern Penelope, föddes i juli förra året.

Men hennes man Scott Disick, 30, tycker att hon är fet.

– Du måste gå ner i vikt snabbare. 42 vore det ultimata, säger Scott i senaste avsnittet av dokusåpan ”Kourtney & Kim take Miami”.

Nu rasar både brittisk och amerikansk media mot Scotts viktmobbning.

– Det här är verkligen inget du säger till någon som fått en bebis, särskilt inte om de försöker leva hälsosamt för amningens skull. Men Scott är en skitstövel så vi är inte förvånade, skriver kändisbloggaren Perez Hilton, 35.

Nu är familjen orolig över att Scotts tjat ska knäcka henne.

– Det viktigaste är att du är lycklig, inte vad du väger, tröstar lillasyster Kim, 32, efter att Kourtney beklagat sig över att Scott trakasserar henne dygnet runt angående hennes vikt.

Dokusåpastjärnan erkänner att tjatet gjort henne deprimerad och osäker på sin kropp.

– Jag kan inte jämföra mig med en supermodell, säger en olycklig Kourtney till Kim.

Men Scott är skoningslös.

– Om jag hade blivit kär i dig när du hade några kilos övervikt så skulle det vara min idealvikt, men jag blev kär i dig när du var supersmal, säger han till en gråtande Kourtney.

Sedan dottern föddes har Kourtney tappat 20 kilo på ett hälsosamt sätt eftersom den snabba viktminskningen och stenhårda träningen efter sonen Masons födelse gjorde att hon kollapsade.

Kourtneys fans har den senaste veckan kritiserat Scotts uttalande på Twitter, något han avfärdar med en axelryckning.

– Alla som har mycket att säga har förmodligen ätit för mycket. Tjockisar, skriver Disick på Twitter vilket förvandlat honom till kändisvärldens största rötägg just nu.