Jon Hamm ryter ifrån efter penisterrorn

1 av 2 | Foto: AP
Jon Hamm.
NÖJE

Det har skvallrats och skapats nätsidor – om hans könsorgan.

Nu har Mad men-stjärnan fått nog.

– Det finns en anledning till att de kallas privata delar. Lägg av, säger han till Rolling Stone.

Man kan förstå att Jon Hamm ryter ifrån.

Speciella nätsidor har skapats med enda syfte att publicera bilder på Mad men-stjärnans skrev. Nyligen började det också skvallras om att storleken på hans könsorgan är så rejält tilltagen att den ställt till problem i de tighta byxor hans rollfigur Don Draper bär i serien. Nu tycker huvudpersonen själv att objektifieringen gått för långt.

– Det är lite oförskämt. Det finns en anledning till att de kallas privata delar. Jag har på mig byxor, för tusan. Lägg av, säger han i nya numret av Rolling Stone.

”Bättre än motsatsen”

Enligt TMZ har nu två kalsongmärken tagit tillfället i akt att som reklamkupp erbjuda honom livstids förbrukning av underkläder.

Jon Hamm själv är trött på att ha världens blickar riktade mot sina nedre regioner. Enda ljuset i mörkret: att ryktena gör gällande att han är välutrustad.

– Det finns viktigare yrken än mitt. Men när folk känner att de har rätten att skapa Tumblr-sidor om min penis, känner jag att det inte var en del av dealen… Men, jag antar att det är bättre än att de påstår motsatsen.