Rachel Bilson ryter till mot ”The bling ring”

”Konstigt att glorifiera något så uppslitande”

1 av 4
Rachel Bilson var ett av offren för tonårsligan. Nu ryter hon till om den verkligehetsbaserade filmen ”The bling ring”. ”Det var uppslitande för många människor”, säger hon.
NÖJE

Det är filmen om tonårsligan som stal hennes bling-bling.

Nu ryter Rachel Bilson till mot ”The Bling ring”.

– Jag tyckte att det var konstigt att glorifiera något som var upp­slitande för många människor, ­säger Rachel Bilson till brittiska Cosmopolitan.

Sofia Coppolas verklighetsbaserade ”The bling ring”, om tonårsligan som härjade bland Hollywoodkändisarna för några år sedan, har ­tagits emot väl av kritikerna.

Rachel Bilson är inte lika förtjust.

Offer för tjuvarna

Hon var ett av offren för ­inbrottsligan och förlorade smycken för tiotusentals ­kronor.

– Jag tyckte att det var ­konstigt att glorifiera något som var uppslitande för många människor. Det är viktigt att frigöra sig från materiella saker men de personliga sakerna som jag förlorade är svåra att glömma, säger hon till brittiska Cosmopolitan.

”Upprörd och arg”

Andra kändisar som råkade ut för ligan var bland andra Orlando Bloom, Lindsay Lohan och Paris Hilton.

– Att se filmen påminde mig om så många minnen. Jag var upprörd och arg. Jag fick hålla tillbaka tårarna när jag såg den på filmfestivalen i Cannes, säger Paris Hilton i en intervju med E!.

Men det är kanske inte så konstigt att det blev lite extra känsligt för just hotellarv­tagerskan. Vissa av scenerna är inspelade i Paris Hiltons hus.

”The bling ring” hade svensk biopremiär 14 juni.

ARTIKELN HANDLAR OM