John Mayers romantiska hyllning till Katy Perry

Här är kändisarna som bedyrat sin kärlek

1 av 7
John Mayer och Katy Perry.
NÖJE

John Mayer började sin turné med kärlek.

Från scenen hyllade han sin flickvän.

Apropå det här har Nöjesbladet samlat ett gäng kändisars romantiska utspel.

Inför en stor publik riktade John Mayer all sin kärlek mot en person i publiken.

Flickvännen Katy Perry.

Han hyllade henne för hur hon stöttat honom under tiden han tillfrisknade från sin halsoperation, skriver E! Online.

– Hon är mer fantastisk än jag någonsin kunde ana, sa han från scenen och berättade om hur Katy hjälpte honom att kommunicera när han inte var förmögen att göra det på egen hand.

– Hon beställde saker åt mig, och hon sa åt folk att det ”var trevligt att träffas”.

Han dedikerade sedan låten ”A face to call home” till flickvännen:

– Till Katy, vars ansikte får mig att känna mig hemma.

Andra kärleksförklaringar

Men John Mayer är långt ifrån den enda som tagit till de stora romantiska gesterna.

Nöjesbladet har samlat ett gäng kärleksosande utspel genom åren:

Justin Bieber ville ta Selena Gomez på en biodejt. Men i stället för att köpa två biljetter hyrde han en hel arena för att de skulle kunna se ”Titanic” ihop.

När Ben Affleck tog emot en Oscar för filmen ”Argo” riktade han ett stort tack till sin fru Jennifer Garner och berättade om det jobb de lagt ner för att få äktenskapet att blomma.

Under en konsert tidigare i vår gav Justin Timberlake, trots en fullsatt arena, sin fru Jessica Biel all uppmärksamhet. Ögonvittnen berättar att han sjöng ”Mirrors” och såg sin fru rakt in i ögonen under hela låten.

Tom Hanks och Rita Wilson har varit ett par i 25 år. På årsdagen sa Tom Hanks: ”Vi har varit gifta i 25 år, men det känns som 2 1/2, allt har gått så fort. Och vi har fått två barn till så nu är de fyra totalt och jag kan berätta att varje dag är rolig. Varenda dag tillsammans med Rita Wilson är ett äventyr”.

Christina Aguilera och Jordan Bratman är inte längre ett par, men de var sannerligen ett romantiskt ett medan tider var. Efter att de varit tillsammans i tre år fyllde Bratman ett hotellrum med heliumballonger. I varje ballongsnöre fanns en liten presentask med kärleksdikter och i den sista asken fanns en förlovningsring.

När Dean McDermott friade till Tori Spelling lät han henne följa en ljusslinga som ledde henne till en häst och vagn som tog henne till en intim middag, med bordet omgivet av julgranar, där han gick ner på knä.

En bukett för att visa sin kärlek duger för många, men inte för Will Smith. För att överraska sin fru Jada Pinkett Smith skickade han en lastbil full av blommor.