Depp till barnen: ”Gör inte som jag”

Vädjar till barnen: ”Finns ingen plats för lögner”

1 av 4
Johnny Depp och Vanessa -Paradis – Gifta i 14 årEfter flera månaders förnekande kom till slut beskedet i juni – förhållandet mellan Johnny Depp, 48, och hans sambo, franska aktrisen Vanessa Paradis var över. I 14 år höll kärleken mellan paret som är föräldrar till Lily-Rose, 13, och Jake, 9.– Den här känslan – jag kan ‧inte riktigt förklara den, men jag fick den när jag träffade henne. Jag såg henne på andra sidan av rummet och tänkte ”vad är det som händer med mig?”, har Depp sagt om parets första möte.– Var snälla och respektera deras privatliv och än mer: respektera deras barn, sa publicisten ‧efter avslöjandet om separationen.
NÖJE

Johnny Depps och Vanessa Paradis barn Lily-Rose, 14, och Jack, 11, hanterade sina föräldrars separation bra.

Det berättar Depp i en ­intervju med CBS.

– När du har barn finns det ingen plats för lögner, ingen plats för något annat än sanningen. Man är ett dåligt föredöme om man gör på något annat sätt, tycker jag, säger han och fortsätter:

– Vi var väldigt ärliga mot dem och de var helt otroligt förstående, otroligt ­accepterande. Jag var extremt stolt över dem, hur de hanterade det.

Den 50-årige filmstjärnan berättar även om sin oro för att bli tonårsförälder.

– Det är läskigt att barnen blir tonåringar nu, man minns ju fortfarande den åldern och grejer man gjorde. Jag ber er, gör inte som jag gjorde, säger han i tv-intervjun.

Johnny Depp, 50, och Vanessa Paradis, 40, bröt upp förra året efter 14 år ihop.