”Tom Cruise känner sig för ensam”

Stjärnan jagar en ny kärlek - men kämpar mot sitt rykte: ”För kontrollerande”

1 av 2 | Foto: AP
Sökes: livskamrat Tom Cruise på hockeymatch tidigare i somras. Enligt en källa tycker skådespelaren att misslyckanden på kärleksfronten sänker hans stjärnstatus.
NÖJE

HOLLYWOOD. Tom Cruise är trött på livet som singel.

Filmstjärnan som skilt sig från Katie Holmes drömmer om att hitta ­kärleken igen.

– Han känner sig ensam och vill väldigt gärna ha en kvinna i sitt liv, säger en uppgiftslämnare.

Cruise, 51, har prövat tvåsamheten med bland andra Mimi Rogers, Nicole Kidman, Pénelope Cruz och Holmes. Men det har inte fungerat.

– Han är inte van vid att vara singel och tycker att ett misslyckande på kärleksområdet sänker hans stjärnstatus, säger källan till veckotidningen National Enquirer.

– Han har gått igenom sin kontaktlista för att ringa gamla flickvänner. Han har också stött på unga modeller, men så här långt har det inte fungerat.

”För kontrollerande”

Det ser med andra ord inte lovande ut för Cruise som har tre brustna äktenskap bakom sig.

– Som drömkille står Tom i dag långt ifrån lika högt i kurs som förr. Sedan skilsmässan är kvinnor mer sympatiska mot Katie. De ser Tom som för kontrollerande och med hans kopplingar till scientologerna blir han rent läskig.

För att knyta nya kontakter har trebarnspappan hängt med sin 18-årige son när Connor varit dj på olika nattklubbar.

Slår inte gnistor

Men när tonåringen presenterat sin pappa för Playboymodeller och deras kompisar har det knappast slagit gnistor om bekantskaperna.

Trots det vägrar 51-årige Cruise att ge upp. Eller som uppgiftslämnaren uttrycker det:

– Tom är känslig när det gäller åldern och rädd för att bli passé. Han tror att en yngre flickvän kan göra ­honom mer relevant för en ung publik.