Ola-Conny vägrar ge upp kändisskapet för sin nya kärlek

”Hon vill vara privat vilket är svårt”

1 av 6
NÖJE

Tv-profilen Ola-Conny Wallgren har hittat kärleken.

Men det är inte en helt okomplicerad historia.

– Hon vill vara privat vilket är svårt när jag känns igen överallt, säger han.

Det är hektiska dagar för ”Ullareds”-profilen Ola-Conny Wallgren, 49. Sommarens inspelning av Kanal 5:s ”En stark resa med Morgan och Ola-Conny" har nyligen avslutats och en kommande säsong av populära tv-serien ”Ullared” ska snart börja filmas. Och mitt i alla tv-program och resor har han lyckats hitta kärleken i en nio år yngre kvinna.

– Sedan två månader tillbaka har jag en tjej, berättar han.

Vill vara anonym – kan bli svårt

Men det är inte en helt okomplicerad romans. Flickvännen som bor 20 mil från Ola-Conny Wallgren är inte ett dugg intresserad av att stå i rampljuset.

– Hon tycker att det är jobbigt och vill inte var med på bild eller med namn. Hon vill vara anonym. Det kan vara svårt eftersom jag ofta blir igenkänd, men vi försöker ta en dag i taget.

Skulle du kunna ge upp kändisskapet och tv-karriären för kärleken?

– Nej verkligen inte. Hon får acceptera mig för den jag är. Jag förstår att hon vill vara privat, det är inte så kul för henne att synas överallt. Och det skulle vara jobbigt om hon skulle få panik av att synas för mycket i media, det vill jag inte riskera.

”Kan inte bara gå på utseende”

Kvinnan skrev ett brev till Ola-Conny Wallgren via Kanal 5 efter att ha sett honom i tv.

– Hon är jättetrevlig och jag är väldigt lycklig. Jag fick ett brev med kort av henne, men man kan ju inte bara gå på utseende – det går inte att leva med någon som är supersnygg och okänslig.

Vill inte ha fler barn

Nu känner han att han kan ha hittat rätt.

– Det känns skönt att ha hittat någon som bryr sig om mig för det kan bli ensamt att vara själv.  Tidigare har jag fått väldigt mycket friarbrev men jag har haft väldigt svårt att välja och man kan ju inte bjuda in alla. Många är nog också lite rädda för att träffa mig för jag är känd.

Både Ola-Conny Wallgren och den nya flickvännen har barn från tidigare förhållanden.

– Jag har redan familj och barn och vill inte göra det igen. Det är skönt nu att kunna göra saker med bara henne.