Harry fick hotellstäderska att stöna

DAGENS HARRY

1 av 52
Harry läser Harry vill gärna sätta sig in i andra kulturer. Här ser vi vår Harry vän ta del av lokaltidningen.
NÖJE

Harry Styles fick ung hotellrumstäderska att stöna på kommado. — Hon var nervös först men efter att tag blev hon allt modigare, berättar Harry stolt.

One Direction kommer snart ut med ett nytt album. En inspelning som under världsturnén skett i bandets hotellrum. För att sexa till det hela och för att riktigt sukta de fansen som bär på aningens mer avancerade fantasier om bandet bestämdes det att en dam skulle stöna på ett av spåren. Från början var tanken att stönet skulle vara av artificiell karaktär. Något som helt förkastades av vår vän Harry Styles, skönlockig superstjärna i One Direction. Harry föredrar som vi alla vet ”äkta vara”.

Hon var nervös först

Det är ingen hemlighet att Harry får damer att öppna upp sig och kasta pussar eller ett och ett annat klädesplagg. Därför var det självklart att även Harry snabbt tog kommandot och övertygade en hotellrumsstäderska att bidra med de viktiga stönet.
— Hon var nervös först men efter att tag blev hon allt modigare, berättar Harry stolt för den brittiska publikationen The Sun.

Den bästa sången någonsin

One Direction släppte under gårdagen nya trudelutten ”Best Song Ever” tillsammans med en video av humoristisk karaktär. Låten fick med beröm godkänt av Nöjesbladets musikrecensent Markus Larsson.  

ARTIKELN HANDLAR OM