One Directions fans upprörda: ”Harry är ingen manshora”

DAGENS HARRY

1 av 57
NÖJE

Tidningen GQ:s jätteartikel om One Direction har skapat upprörda känslor hos de många Directioners.

Vi har beskrivit det förr: One Directions fans, Directioners, kan ibland liknas vid en ”världsomfattande kraft som får Hells Angeles att framstå som kalenderflickorna”. Närhelst en bandmedlem behandlas illa av media eller någon annan rycker det ut tusentals om inte kanske hundratusentals unga digitala krigare till deras försvar. Det brittiska magazinet GQ är den senaste att råka ut för Directioners vrede. En vrede som fick tidningens servar att krascha och personal att nästintill frukta för sina liv.

”Harry är ingen manshora”

I septemberutgåvan av tidningen är det en stor artikel om bandet, varje medlem får dessutom ett eget omslag, tidningen har alltså satsat stort på artikeln. Men trots att de unga fansen ännu inte har läst artikeln råder det i vissa kretsar stort missnöje över rubrikerna. Speciellt rubriken som rör vår vän Harry Styles, skönlockig medlem i den framgångsrika troppen. Rubriken: "He's Up All Night To Get Lucky", text tagen ur Daft Punk-trudelutten ”Get lucky” är en rubrik GQ INTE skulle ha satt. Detta då rubriken, enligt Harrys stora fankrets, får honom att framstå som en ”manshora”
”Jag är förbannad på hur du framstår, du är ingen manshora, du är en cupcake”, skriver en av försvararna direkt till Harry på Twitter.

Bildspelet ovan illusterar Directioners vrede över GQ:s rubriksättning.