Owen Wilson har blivit pappa

Svenska Caroline Lindqvist fick en son i torsdags

1 av 2
NÖJE

Owen Wilson har blivit pappa.

Tillsammans med svenska Caroline Lindqvist fick den 45-årige skådespelaren en son i torsdags.

Uppgifterna om att den kände skådespelaren väntade barn med sin före detta personliga tränare, svenska Caroline Lindqvist från Halmstad, blev en stor nyhet i höstas.

Nu har storken slutligen kommit.

– Jag kan bekräfta att de fick en son i torsdags morse, den 30 januari, säger Owen Wilsons presstalesman till People.

"Gör slut och blir ihop"

Det var i oktober som nyheten kom ut att de båda skulle ha ett barn tillsammans. Då var Caroline Lindqvist fortfarande gift med plastikkirurgen Ritu Chopra. Enligt Star Magazine ansökte hon om skilsmässa i samband med att graviditeten blev känd.

– De gör slut och blir ihop. Owen vet inte riktigt hur han vill ha det, men återvänder gång på gång till Caroline, sa en uppgiftslämnare till Aftonbladet då.

Bor inte tillsammans

Paret träffades första gången på en fest i Los Angeles 2005, kort efter att skådespelarens relation med Kate Hudson tog slut. Enligt uppgift ska Owen Wilson ha tyckt om att Caroline Lindvist "inte var känd". Svenskan jobbar som personlig tränare och har, förutom Wilson, tränat kändisar som Anna Kournikova, Lesli Mann och Jason Schwartzman.

– De bor inte tillsammans men Owen är absolut involverad i graviditeten. Han har följt med på alla läkarbesök och han ser till att Caroline mår bra, säger talesmannen.

Barnet är Caroline Lindqvists första. Owen Wilson har sedan tidigare treårige sonen Robert Ford med sin före detta flickvän Jade Duell.

ARTIKELN HANDLAR OM