Biebers plan fyllt med marijuanarök

Piloterna fick bära syrgasmasker

1 av 3 | Foto: AP
Justin Bieber.
NÖJE

Justin Bieber fortsätter skapa rubriker med sitt stökiga beteende.

Under en flygtur till New Jersey ska han ha trakasserat en flygvärdinna och rökt så mycket marijuana att piloterna fick bära syrgasmasker.

Justin och hans pappa Jeremys trakasserier mot flygvärdinnan ska ha gått så långt att hon fick fly till cockpiten, skriver NBC.

Det hela ska ha hänt på ett privatplan med Justin, pappa Jeremy, samt ett entourage på sammanlagt ytterligare tio personer.

Under flygturen blev passagerarna flera gånger ombedda att sluta röka marijuana på planet. Röken ska till slut blivit så tjock att piloterna fick bära syrgasmasker för att inte riskera andas in den.

Togs in på förhör

När planet landade väntade polisen på flygplatsen, som omedelbart tog in Justin till förhör. Planet ska fortfarande doftat starkt av marijuana, men inga orökta droger hittades när planet genomsöktes.

Ingen som jobbade på planet ska dock varit villig att anmäla popstjärnan, vilket betyder att han släpptes direkt.

Detta är tredje gången på kort tid som Justin Bieber haft närkontakt med polis. Den första när han greps misstänkt för rattfylla i samband med ett street race. Den andra incidenten var när han greps misstänkt för att ha misshandlat en limousinechaufför i Toronto.

ARTIKELN HANDLAR OM