”Bonde söker fru”-Johan har förlovat sig med Elin

1 av 3 | Foto: PRIVAT
Johan säger till Klick! att han och nyblivna sambon Elin är väldigt nykära.
NÖJE

Det blev ingen kärlek i tv.

Men nu har ”Bonde söker fru”-Johan Ivarsson förlovat sig.

– Vi är så lyckliga, säger han till Nöjesbladet.

På en strand på Kap Verde.

Där överraskningsfriade Johan Ivarsson till flickvännen Elin Borg.

– Jag var nervös. Jag hittade en bra plats uppe på en sandbank, högt uppe över havet. Det var himla fint vid stranden, säger han till Nöjesbladet.

Du låter glad, så jag antar att hon svarade ja?

– Jajamensan. Vi är så lyckliga. Det var en överraskning. Hon visste inte om det. Det var klockrent. Vi firade med lite skumpa, och en allmänt trevlig kväll. Det är väldigt fint här. Det blev kanonbra, säger han.

”Får ligga lågt”

I somras pratade Johan om att ett bondebarn kunde vara på g.

Men nu låter han storken hovra en stund.

– Nu får vi ligga lite lågt. Det har hänt så mycket. Vi får landa i detta, och komma hem och njuta. Vi har inte bestämt var bröllopet blir. Det här får bli smekmånadsresan. Vi passar på och njuter så mycket vi kan, säger han.

Skickade Facebookmeddelande

När Johan sökte kärleken i tv slutade det med dramatik. När ”Bonde söker fru” började sändas tog relationen med Amanda Skoglund, som han valde i programmet, slut.

Trots det hjälpte programmet honom att hitta kärleken. Sjuksköterskestudenten Elin skickade ett mejl till Johan på Facebook efter att hon sett honom på tv.

– Kändisskapet hade sina fördelar. Jag hade inte träffat Elin om det inte varit för programmet. Det var en nödvändighet, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM