Heidi Klum myser med ny man

1 av 4 | Foto: AP/BULLS
Hjärtesorgen verkar vara över för Heidi Klum, då det ryktas om en het romans mellan supermodellen och Vito Schnabel.
NÖJE

Är hjärtesorgen över för Heidi Klum? Nu ryktas det om en het romans mellan supermodellen och Demi Moores ex Vito Schnabel: ”Hon betedde sig som en tonåring.”

Nyblivna singeln Heidi­ Klums, 40, hjärtesorg efter uppbrottet från livvakten Martin­ ­Kristen, 41, är ett minne blott. Supermodellen och tv-profilen verkar redan ha funnit sin tröst i ­Demi Moores ex Vito Schnabel, 27. Konsthandlaren Vito Schnabel, son till regissören Julian Schnabel, sågs nyligen sitta och mysa i vip-båset tillsammans med supermodellen på David Arquettes nattklubb i Hollywood.

– Hon kysste honom över hela ansiktet när de drack drinkar med några vänner. De lämnade knappt båset, de satt bredvid varandra och tog på varandra från axlarna och ner, skrattade, flirtade och kysstes, säger en källa till X17.

Vito verkar ha en förkärlek till äldre kvinnor. Hans relation med 24 år äldre Demi Moore varade åtskilliga månader innan den dog ut 2012 och nu verkar han ha fått fyrabarnsmamman Klum på fall.

– Hon betedde sig som en tonåring. Att vara med en yngre kille fick henne nog att känna det som om hon gick i skolan igen, säger källan som blev vittne till dejten. 

"Såg ut som en het romans”

Heidi Klum och Vito Schnabel lämnade nattklubben i separata bilar, men enligt vittnet verkar det vara mer än en flirt mellan dem.

– Det såg ut som en het romans. Jag vet inte om det kommer att hålla, men det fanns verkligen kemi mellan dem. De var helt upptagna av varandra!

Klums relation med expojkvännen, livvakten Martin Kristen, inleddes efter modellens uppbrott från exmaken Seal. Men så sent som för någon månad sedan blev det offentligt att Kristen och Klum skulle gå skilda vägar efter 1,5 år tillsammans.

– Martin fanns där för Heidi Klum under en tuff period av hennes liv och det är något som hon alltid kommer att vara tacksam för, berättar en nära vän till Klum för People.

Vito Schnabel har, utöver Demi Moore, 51, tidigare även dejtat äldre skönheter som Elle Macpherson, 49, och Liv Tyler, 36.

ARTIKELN HANDLAR OM