Efter Gyllenhaals oskuldssvek: ”Taylor låste in sig och grät”

1 av 6 | Foto: AP
Taylor Swift trodde hon hade hittat den rätte. Men tji fick hon.
NÖJE

Sångerskan väntade på födelsedagspresent - då gjorde pojkvännen slut.

Han tog hennes oskuld – sedan krossade han hennes hjärta.

Under inledningen av förhållandet betalade Jake Gyllenhaal, 33, mer än en miljon kronor för att flyga sångerskan Taylor Swift, 24, i en privatjet till en romantisk dejt.

Charmoffensiven fungerade och Swift föll som en kägla för den nästan tio år äldre skådespelarhunken. I dag försöker hon fortfarande läka det sår han orsakade för tre år sedan.

– Hon hade sparat sig till äktenskapet. Och hon trodde att hon skulle gifta sig med Jake, för så kär var hon i honom, säger en källa nu till Radar.

Men bara kort efter att de två börjat vara intima, och hon förlorat sin oskuld, blev hon dumpad.

”Hon grät sig genom natten”

Under sitt 21-årskalas hemma i Nashville Tennessee förväntade hon sig en överraskning från pojkvännen – i stället raserades hennes värld.

– Dagen innan var allt planerat, han skulle komma. Men när dagen väl kom hörde hon inte ett ord från honom, inga meddelanden, inga samtal. Taylor trodde att han planerade en stor överraskning. Men nej. Han dök aldrig upp och hon låste in sig på badrummet och grät sig genom natten.

Sången ”The moment I knew” handlar om den här händelsen. Texten handlar om hennes födelsedagskalas och hur Jake aldrig dök upp.

Enligt källor till Radar ska sångerskan varken ha kommit över ­Gyllenhaal eller händelsen.

– Han sårade henne, säger källan.

Förhållandet med Jake har i dag fått sångerskan att vara mer kräsen i sitt urval av pojkvänner.

– Man måste ha någon som är pålitlig, någon som inte ändrar sig var femte sekund, säger Taylor Swift till Hollywood Life.

ARTIKELN HANDLAR OM