Efter kärleksryktena: ”Tom känner sig sårad”

"Katie flög med privatplan för att bo med Jamie Foxx"

1 av 5 | Foto: AP
Tom tycks ha svårt att komma över Katie. Och det verkar inte hjälpa att hon på sistone synts tillsammans med Jamie Foxx.
NÖJE

Kärleksryktena mellan Katie Holmes, 35, och Jamie Foxx, 46, surrar fortfarande lika envist i Hollywood.

Det har fått Tom Cruise att se rött.

– Tom känner sig sårad och bedragen, säger en källa till National Enquirer. 

Tom Cruise, 51, och Jamie Foxx har varit goda vänner sen de jobbade ihop 2004 med filmen ”Collateral” och har umgåtts även privat, vilket, enligt tidningen, är anledningen till Toms raseri över relationen mellan hans vän och hans exfru.

Samtidigt gör Jamie och Katie allt för att hålla sitt förhållande hemligt för att inte såra Tom.

– Ingen av dem vill att förhållandet ska avslöjas. Jamie vill hålla tyst om det eftersom han trodde att Tom skulle anse att han hade svikit deras vänskap, säger en källa till National Enquirer.

'Dejtat sedan förra sommaren'

Enligt New York Post har Jamie och Katie dejtat sedan förra sommaren och tillbringade nyligen tid tillsammans i hans hus i Kalifornien.

– Katie flög med privatplan till Kalifornien för att bo med Jamie när det var Grammy awards. Foxx vackra dotter Corinne var hans date på galan men han och Holmes var tillsammans på Super Bowl weekend, även om de kom separat, säger en källa till New York Post.

Romansryktena kring Katie och Jamie väcktes när de sågs dansa på ett evenemang i augusti. Båda har nekat till att det skulle handla om en romans, men sedan dess har de setts tillsammans vid ett flertal tillfällen, bland annat i Miami över nyår.

– Katie och Jamie har dejtat ett tag. Deras romans är väldigt ”Mission Impossible”. Ett hotell bekräftade att Katie hade stannat på hotellet med Jamie och att hon blev körd med hans bil till sin lägenhet i Chelsea, säger en källa till In Touch.

ARTIKELN HANDLAR OM