Nordegrens nya bästis – Tiger Woods flickvän

Tidning: Elin och Lindsey Vonn har funnit varandra

1 av 2 | Foto: WENN.com
Elin Nordegren.
NÖJE

Elin Nordegren har fått en något oväntad vänskap.

Efter otrohetsskandalerna som exmaken Tiger Woods utsatte henne för har hon funnit en ny vän – i Tiger Woods nuvarande flickvän.

Tiger Woods, 38, förödmjukade både sig själv och exfrun Elin Nordegren, 34, offentligt när hans stora otrohetsskandal avslöjades 2009. Flera kvinnor trädde fram och berättade att Tiger Woods varit otrogen.

Enligt Us Weekly verkar det nu som att Elin Nordegren har gått vidare efter dramatiken.

Hon har till och med funnit en ny vän i exmakens nuvarande flickvän Lindsey Vonn, 29.

Till en början var det inte tänkt att de två skulle bli vänner. En källa berättar för Us Weekly att Elin Nordegren ville lära känna Lindsey Vonn eftersom hon insåg att Tiger Woods nya skidflickvän skulle spendera tid tillsammans med deras gemensamma barn. Men en oväntad vänskap skapades och de två blondinerna blev snabbt goda vänner.

”Det kanske verkar konstigt”

– Det kanske verkar konstigt, men Elin upptäckte att hon faktiskt gillade Lindsey. Hon älskar henne och de pratar hela tiden, berättar källan.

Och det verkar inte som att Tiger Woods är deras enda gemensamma nämnare.

– Elin upptäckte att de var väldigt lika och hade mycket gemensamt. De skrattar och pratar som om de hade varit vänner för alltid, berättar källan.

Enligt uppgifter åkte alla tre på en gemensam semester tillsammans med barnen. Tiger Woods lämnades ensam med barnen medan Elin Nordegren och Lindsey Vonn gick i väg och tog en drink tillsammans.