Chris Martin talar ut om uppbrottet från Paltrow

Berättar om skilsmässan: "Jag var en röra"

1 av 3
Gwyneth Paltrow och Chris Martin gifte sig 2003, tio år senare meddelar de att de ska skiljas.
NÖJE

Personliga problemen drog ned förhållandet.

För första gången berättar Chris Martin om det smärtsamma uppbrottet med Gwyneth Paltrow.

– Jag var en röra, säger Coldplay-sångaren.

Det har varit tyst sedan Chris Martin, 38, och Gwyneth Paltrow, 41, tillkännagav sin skilsmässa. Musikern och skådespelaren avslöjade i ett gemensamt uttalande att de under ett års tid kämpat för att rädda förhållandet, men nu bestämt sig för att gå skilda vägar.

”Tyngdes av det här”

I en ny radiointervju för brittiska BBC radio 1 öppnar Chris Martin för första gången munnen, och berättar om hur hans personliga problem delvis bidrog till uppbrottet. Det skriver Daily mail.

– För ungefär två år sedan var jag en enda röra, för jag kunde inte njuta av varken det vi var bra på eller de fantastiska saker om fanns runt omkring, för att jag tyngdes av det här, säger Chris Martin.

”Var tvungen att växa upp”

Coldplay-sångaren säger i intervjun att han var tvungen att förändra situationen.

– Jag skulle inte använda begreppet sammanbrott, det var mer en insikt om att jag var tvungen att växa upp, ungefär. Om du inte kan vara öppen, kan du inte heller uppskatta. Så du kan vara tillsammans med någon som är fantastisk, men på grund av dina egna problem är du oförmögen att uppskatta det på rätt sätt, säger han till BBC radio 1.

Rädd för kärlek

Chris Martin berättar att en rädsla för kärlek, och att älska, har präglat honom genom hela livet.

– Fram till en punkt i mitt liv var jag inte helt sårbar och det orsakade probelm. Du måste vara öppen för kärlek, och när du gör det kommer det att vara smärtsamt ibland, och fantastiskt någon gång, säger han.

Chris Martin och Gwyneth Paltrow var gifta i drygt tio år.