George Clooneys förlovning bekräftad

Clooneys föräldrar glada: "Amal är en fantastisk tjej”

1 av 5 | Foto: All over press
George Clooneys fästmö, Amal Alamuddin.
NÖJE

Nu är det bekräftat.

George Clooney har förlovat sig med flickvännen Amal Alamuddin – trots att skådisen tidigare har lovat att aldrig gifta om sig.

– Amal är en fantastisk tjej, säger Clooneys mamma.

Ryktena hann före, men nu är det officiellt att George Clooney, 52, har förlovat sig med sin flickvän, människorätts-juristen Amal Alamuddin, 36.

Ringbytet bekräftas av advokatbyrån som Alamuddin arbetar på, skriver Female first. Byrån gratulerade henne i ett offentligt uttalande till förlovningen med Hollywood-skådisen.

Beskedet kommer inte som någon överraskning. Förra veckan sågs Amal Alamuddin äta middag i Los Angeles. På hennes vänstra ringfinger satt en ring.

George Clooneys talesperson ville då inte kommentera ryktena.

”Tycker väldigt mycket om henne”

Clooney har tidigare sagt att han inte vill gifta om sig, efter att äktenskapet med skådespelaren Talia Balsam, 55, slutade i skilsmässa 1993. Nu verkar han alltså ha omvärderat, och beskedet välkomnas av George Clooneys familjmedlemmar, skriver US Weekly.

– Vi är glada. Vi har fått möjlighet att lära känna denna underbara unga kvinna och de två är fantastiska människor, säger George Clooneys pappa Nick Clooney, 80.

Även George Clooneys mamma, Nina Clooney, 74, gläds åt beskedet.

– Vi är väldigt glada. Jag tycker väldigt mycket om henne. Amal är en fantastisk tjej, säger hon enligt US Weekly.

ARTIKELN HANDLAR OM