Justin Bieber buades ut - chockade alla med att strippa

Varje dag är ett äventyr för Justin Bieber

1 av 4
NÖJE

Justin Bieber gav ett naket svar till den fientliga modepubliken.

Justin Bieber hamnar titt som tätt i blåsväder. Det går nästan inte en dag utan att unge herr Bieber är inblandad i någon konstighet. Det är bataljer med den ståtliga alven Orlando Bloom, fyrhjulings-debacle i Kanada och äggkastande på grannarna. Det kanske var med den bakgrunden publiken på en modevisning gjorde som den gjorde.

Otrevligt bemötande

Justin Bieber gjorde nyligen ett överraskningsframträdande under modetillställningen Fashion Rocks i New York. När Justin Bieber dök upp på scenen fick han ett mycket otrevligt bemötande. Publiken riktigt buade ut sångaren. ”Boo booo” lät det från de moderiktiga åskådarna. Justin Bieber tappade dock inte fattningen och surade till. Kanadensaren hade ett hemligt ess i rockärmen - sin farmors visdom och sin tjusiga tatuerade torso.

Han knäppte upp sin kavaj...

I stället för att i skam lämna scenen började Justin Drew Bieber, född den 1:a mars i London, Ontario, Kanada strippa. Justin knäppte upp sin kavaj, tog av sig sina skor, drog av brallorna, slet av sitt linne och avslutade det hela med att steppandes ta av sig strumporna. Till sist frontade Justin Bieber den fientliga och välklädda publiken endast klädd i ett par svarta tajta småbyxor. Justin Bieber fyrade därefter av sitt klassiska buscharmiga smalj och sa till publiken, ”är det här bättre”. Biebers tilltag blev en succé. Alla fashionistas gick bananas, skrek och jublade åt sångarens tilltag.

Farmors goda råd

Justin Bieber lämnade därefter snabbt tillställningen, kastade sig in i den megastora svarta SUV:en, ryckte upp mobilen och twittrade: ”Farmor har alltid sagt att jag ska döda dom med vänlighet”.