Britneys advokater hotar porrstjärnan

”Var så säker att hon har resurserna”

1 av 6 | Foto: REX/Broadimage
Britney Spears har gjort slut med pojkvännen David Lucado. Enligt TMZ kommer uppbrottet sedan pojkvännens otrohet under en fest blivit känd.
NÖJE

Porrskådisen Cali Lee fångades på video med Britney Spears pojkvän.

Nu hämnas världsstjärnan genom att hota med stämma henne på en stor summa pengar, skriver TMZ.

Britney Spears dumpade pojkvännen David Lucado för att han hade varit otrogen.

I veckan framkom att kvinnan Lucado varit otrogen med var porrstjärnan Cali Lee.

Nu hotar Britney Spears via sina advokater att stämma Lee om hon berättar något om sexmötet, skriver Hollywoodsajten TMZ.

Otroheten kom i dagen när det började cirkulera en film av hur Lucado och Lee var intima med varandra. Britneys pappa och förmyndare fick punga ut med en stor summa pengar för att köpa loss videon och hindra att den skulle publiceras någonstans.

Och nu tycks det som att familjen Spears har siktet inställt på att få tillbaka delar av omkostnaderna.

Efter att Cali Lee avslöjats som den som Lucado varit otrogen med har Britney Spears advokater hört av sig till Lee och hotat med att stämma henne om hon säger något om vad Lucado berättat för henne under deras intima möte.

I brevet, som TMZ tagit del av, påstår Britney Spears advokater att Lucado skrivit under ett sekretessavtal och att allting som han sagt till porrstjärnan under deras möte därför måste hållas hemligt.

”Var så säker på att vår klient har resurserna och beslutsamheten för att driva denna fråga oavsett kostnad och tidsåtgång” skriver världsartistens advokater i brevet.

Men, precis som TMZ påpekar, så är självklart inte Cali Lee bunden till ett eventuellt avtal som Lucado skrivit under.