Boybandet repeterade nakna

5 Seconds of Summer nakenchockade internet

1 av 4
NÖJE

I ren frustration kastade 5 Seconds of Summer alla sina kläder, ”Repetitionen var tråkig”, twittrade Luke Hemmings

Du kanske tror att livet som ett internationellt firat pojkband är lätt som en plätt? Så är det inte alls. Många är de pojkbanden som vittnar om ändlösa timmar av väntan, långa resor och ensamhet i hotellrum. För att över huvud taget bli en pojkbandstjärna av rang krävs det dessutom attans mycket repeterande. Superboybandstjärnorna tillbringar dag och natt i replokalen. Det tränas steg, stämmor och det klinkas på gitarr - dag ut och dag in.

Inte bara snygga steg och stämsång

Boybandet 5 Seconds of Summer tränar just nu kanske hårdast av alla i replokalen. Deras fanbase blir större vilket har satt stor press på bandet. 5 Seconds of Summer är dessutom lite av en orkester med en instrumentell sättning. Gitarrsolon och trumpartier måste sättas. Inte bara snygga steg och stämsång alltså. Nu verkar det som orkestern har fått nog av replokalen.

Välta internet

I ren frustration kastade bandet kläderna och repade endast klädda i elgitarr. Nakenrepetitionen publicerades därefter av orkestermedlemmen Luke Hemmings på Twitter med kommentaren: ”Repetitionen var tråkig”. Tilltaget höll nästan på att fullständigt välta internet, nåja, nästan välta internet, i alla fall välte det 5 seconds of summers internet. Tweeten retweetades 69 000 gånger och stjärnmarkerades av 130 000 av jordens befolkning.

ARTIKELN HANDLAR OM