Beyoncé och Jay Z köper den ultimata kändisbostaden

1 av 16
Välkommen hem till Beyonce och Jay Z
NÖJE

Ryktet om kändisparet Beyoncé och Jay Z:s äktenskapsproblem är betydligt överdrivet. Kärleken är på topp och nytt flott boende står på inköpslistan. 

Beyoncé och Jay Z:s nya hus beskrivs som den ultimata kändisbostaden. Fastigheten är belägen på en höjd med en fantastisk utsikt. Det tjusiga paret kan från uteplatsen eller infinitypoolen vila ögonen både på Los Angeles och Malibu.

Stora sociala ytor

 Det finns gott om plats för kändisparets dotter Blue Ivy att springa runt i. Huset är på över 2100 kvadratmeter med stora sociala ytor. När gästerna plingar på finns det åtta gästrum med plats för hela tjocka släkten eller superstarkompisarna att mysa i. Önskar det musikaliska paret bjuda gästerna på stänkare finns det ett rymlig vodkabar med plats för 12 gäster plus barpersonal. Önskas det bubbel finns det en rejäl vinkällare proppad med Dom Perignon. Självklart är köket av typ restuarangkök och middagssalen värdig vilken statschef som helst.

Smarta förvaringslösningar

Det rapporteras även om minst sagt generösa ”walk in closets” med inbyggda espressomaskiner. Nöjesbladet ser framför oss hur Jay Z och Beyoncé smiter in i de rymliga garderobsutrymmet, slår sig ner i en fåtölj, tar en espresso och funderar på dagens sko- eller kepsval. Huset är även utrustat med en godisgrotta vilket mamma och pappa tycker är perfekt när Blue Ivy bjuder till kalas.

Garage och galleri

Fastigheten är även lämplig för de motorintresserade. En kopia på James Deans ikoniska motorcykel hänger på väggen och i garaget finns det plats för 16 bilar. Önskar Beyoncé eller Jay Z ha en av bilarna inomhus som en slags installation finns det en hiss som firar ner vald bil till husets konstgalleri.

Något hög prisbild

Men smakar det så kostar det. I runda slängar 605 miljoner får det musikaliska paret slänga ut för huset.