Harry gick fullständigt bananas

DAGENS HARRY

1 av 81
Harry Styles går bananas
NÖJE

Harry Styles, skönlockig sångare i boybandet One Direction gick helt bananas i helgen. ”Detta har fått mig att leva upp, skriver ett fan på Twitter. 

Harry Styles skapade stor förvåning i helgen när han dök upp i en minst sagt udda kreation. Vår vän Harry är som vi alla vet känd för att klä sig ungdomligt och lite rockigt. Brallorna är slimmade, skjortknapparna är uppknäppta och hatten är både stor och på sniskan. Därför orsakade Harry stor uppståndelse när han plötsligt dök upp under en spelning i Charlotte, North Carolina, klädd som en banan.

Bilder har nått hela världen

Valet av klädesplagg var mycket uppskattat av fansen. Och mängder av bilder och videoklipp på den glada boyband-bananen har nu nått hela världen genom sociala medier.  ”Detta har fått mig att leva upp, skriver ett fan på Twitter. 

Även på Nöjesbladet har en hetsig diskussion över valet av klädesplagg uppstått. Att Harry skulle vara ett hemlig Electric Banana Band-fan förkastades direkt. Likaså att ett stort fruktbolag har gått in med bananspons. Tobbe Ek, en av Nöjesbladets superreportrar har lagt fram kanske den mest trovärdig teorin. 

— Harry Styles vill inte vara en bad boy. Han vill helt enkelt vara en banan. Men inte en stor banan. Han vill vara den där lilla söta babybananen, säger Tobbe.

ARTIKELN HANDLAR OM