Stjärnan är oigenkännlig på nytt omslag

Nu får Kim Kardashian kritik: ”Försöker vara svart”

1 av 5
Stjärnan lade själv upp omslaget till det kommande numret av Love Magazine på Instagram.
NÖJE

Hennes förra omslag skulle ”göra sönder internet”.

Nu sportar Kim Kardashian en helt ny look.

”Vi blekte mina ögonbryn!˝, skriver hon på Instagram.

Det är knappt att man känner igen henne. Realitystjärnan Kim Kardashian, 34, visar upp en hel ny sida av sig själv på omslaget till den brittiska modetidningen Love Magazines kommande nummer.

På bilden, som hon delar med sig av på Instagram för sina 23,4 miljoner följare, är hon betydligt mörkare i hyn än hur vi är vana att se henne. Och ögonbrynen syns inte alls.

”Att jobba med Steven Klein var helt galet för mig! Vi fotade i tre dagar i rad på ett motell i LA. En natt till klockan 04 på morgonen. De klädde mig helt i vintage Prada och blekte mina ögonbryn!”, skriver hon till omslagsbilden.

Enligt Instagraminlägget kommer bilderna på henne att sträcka sig över 30 sidor i tidningen.

Kritik om hudfärg

Kim Kardashians blev hyllad, men också rejält hånad i november för det omdiskuterade rumpomslaget hon gjorde för Paper Magazine.

Nu väller kommentarerna in till det nya omslaget.

”Varför försöker hon vara svart?”, frågar sig flera av hennes Instagramföljare. Medan de flesta andra påpekar det uppenbara – att det är svårt att känna igen henne.

”Vi kan inte vänta tills den här tidningen och dess bilder kommer ut - då kanske vi får hela historien om hur de galna motell-nätterna var med Kim Kardashian! Det verkar som om hon blev en annan person, ha! Bra jobbat, Kim!”, skriver den amerikanska kändisbloggaren Perez hilton.

ARTIKELN HANDLAR OM