Bekräftat: Cameron Diaz har gift sig – efter sju månaders romans

Berättar om ceremonin med Benji Madden i kväll: ”Kunde inte vara lyckligare”

1 av 5 | Foto: All OVER PRESS
Paret har varit ihop i sju månader.
NÖJE

De har varit ett par sju månader.

Nu har Cameron Diaz och Benji Madden gått och gift sig.

– Vi kunde inte vara lyckligare över att få börja vårt nya liv ihop i sällskap av vår närmaste familj och vänner, säger de i ett uttalande.

Hollywoodstjärnan Cameron Diaz, 42, och musikern Benji Madden, 35, har varit ett par sedan i maj. Diaz har burit vad som ser ut som en stor förlovningsring sedan december.

I natt blev de man och fru. Det bekräftar paret för People magazine. TMZ rapporterade tidigt om att bröllopsförberedelserna var i full gång. Mat, dryck, blommor och festutrustning anlände med bilar till Cameron Diaz herrgård i Beverly Hills. Kändisar som Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow och Benjis tvillingbror Joel Madden ska ha setts anlända dit.

– De gifte sig i en intim ceremoni i sitt hem i Los Angeles, bekräftar parets talesperson.

”Vanvettigt förälskad”

Enligt nyhetsbyrån Bang ska paret dessutom ha hållit en middag under gårdagen inför bröllopet.

– Cameron har inte varit så här glad på länge. Hon hittade någon som visste hur lycklig han var att ha henne. Den andra killarna behandlade henne illa, men Benji skulle göra vad som helst för henne. Hon är vanvettigt förälskad, säger en källa till Bang.

Cameron Diaz har tidigare varit tillsammans med bland andra Jared Leto och Justin Timberlake, medan Benji Madden har haft ett förhållande med Paris Hilton.

ARTIKELN HANDLAR OM