Harry Styles - snart en megasuperduper filmstjärna

DAGENS HARRY

1 av 88
Harry och Harvey Den legendariska filmproducenten Harvey Weinstein försöker lägga vantarna på Harry inför en kommande storfilm
NÖJE

Den skönlockiga Harry Styles, sångare i One Direction har vid flera tillfällen setts umgås med Harvey.

 — Han behöver inte ens göra en audition, säger Harvey 

Harvey Weinstein är en filmproducent du ska hänga med om du vill bli en filmstjärna av rang. Om inte annat då det är fascinerande att hänga med filmproducentgubbar som ser ut som filmproducentgubbarna gör i din fantasi. Alltså något korpulenta, cigarr i näven och sådär snicksnackiga. Harvey har tillsammans med sin bror Bob Weinstein gjort spektakulära och kreddiga rullar som ”Pulp Fiction”, "Du gör mig galen” och "The King's Speech" för att bara nämna några.

ENORM karisma

Vår vän Harry Styles är som vi alla vet en målmedveten man med en enorm karisma så självklart har Harvey stått och lurat där i Harrys vass för att i framtiden skapa filmmagi. — När du träffar honom upptäcker du hur superkarismatisk han är, säger Harvey till den brittiska publikationen The Sun. 

Rätt ”vibb”

Det var efter Oscarsfesten förra året som Harvey verkligen fick upp ögonen för Harry. — Jag har mött honom flera gånger och han är sådär lite gammaldags käck och brittisk. Han påminner lite om legendarerna David Niven och Douglas Fairbanks. Han har den där ”vibben”, säger Harvey till The Sun.

Erbjöds roll i storfilm

Förra året och utan den minsta lilla audition erbjöd Harvey vår vän Harry en finroll i en storfilm där han skulle spela mot Judi Dench, Christoph Waltz och Zach Galifianakis. Men till allas förvåning tackade Harry nej till erbjudandet. Detta då Harry som vi all vet är mycket lojal kamraterna och kollegorna Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan och Zayn Malik.

— Han erbjöds en roll men tackade nej på grund av åtaganden med sitt band. Det är förresten helt galet vad mycket pengar One Direction omsätter, säger Harvey imponerat till The Sun.

Ny chans för Harry

Det är inte många som tackar nej till en roll som Harvey erbjuder. Men Harvey tog det bra. Och vad Nöjesbladet erfar är Harvey inte heller den typen som smyger ner ett hästhuvud i Harry säng heller. Harvey kämpar helt enkelt målmedvetet på. Filmproducenten har nyligen setts luncha med Harry vid flera tillfällen.

 — Jag tycker Harry ÄR en filmstjärna, säger Harvey.