DiCaprio (och hans skägg) flörtade med Rihanna så klockorna nästan stannade

1 av 3
Rihanna Hej svejs päronfejs
NÖJE

Mitt under brinnande gruppdansaktivitet på Playboy Mansion fann Leonardo Dicaprio och Rihanna varandra

Leonardo Dicaprio och Rihanna är båda kända för att gilla livets godsaker som nakenkramar med vackra människor, solsken och roliga kalas. När det då vankas dekadenta tillställningar på Playboy Mansion dyker såklart Rihanna och Dicaprio upp likt hungriga ugglor på jakt efter smaskiga skogsmöss.

Sitt vanliga sköna jag

Om vi får fantisera gick till så här innan det hettade till: DiCaprio (med ett högst imponerande skägg) spatserade runt på Hughs ägor, konverserade artigt, kanske smög in till den legendariska grottan och var sitt vanliga sköna jag. Rihanna pysslade med likartade aktiviteter: Spatserade runt på Hughs ägor, kanske drog högljuda fräckisar, tog ett dopp och var även hon sitt vanliga sköna jag.

Den svåra gruppdansen

Men så plötsligt hände det. Momentet som kan välta eller lyfta en fest. Vi pratar såklart om gruppdansen. Enligt E News var det Tom Hardy och den stundtals ilskna supermodellen Naomi Campbell som drog igång dansaktiviteten. Musiken fick det att rycka i Rihannas och DiCaprios höfter och plötsligt var även de involverade i dansen så det stod härliga till.

Kul på ett flörtigt sätt

Och det var någonstans där, mitt under gruppdansaktiviteten som det började flörtas så klockorna nästan stannade. — Alla hade kul på ett flörtigt sätt, säger en högst anonym källa till E News.

Vänner av ordning

Nu kanske ni vänner av ordning och nöjesjournalistik undrar vadå ”alla”. Var det inte snuskeri mellan de två legendarerna Rihanna och DiCaprio artikeln skulle handla om? Jajamensan: Nöjesbladet kan rapportera att en ANNAN källa till E Online såg Rihanna och DiCaprio utföra ett minst sagt spännande pusskalas efter dansen.