Efter den heta gruppdansen - Rihanna och DiCaprio möts igen

Nytt spännande möte mellan DiCaprio och Rihanna

1 av 5
NÖJE

Det hettade till mellan Rihanna och Leonardo DiCaprio under en gruppdans på Playboy Mansion i helgen. Bara ett par dagar efter syns de båda superkändisarna tillsammans 

Nöjesbladet har tidigare rapporterat om den festliga gruppdansen som fick det att hetta till rejält mellan DiCaprio och Rihanna. Superkändisarna fick feeling och det gungades höft precis sådär sexy som bara superkändisar av rang kan göra. Enligt välunderrättade E Online urartade gruppdansen därefter i pusskalas  Rihanna och DiCaprio emellan.

Inga kroppsvätskor

Nu nås Nöjesbladet av nya bullentiner från Los Angeles glittriga partyelit. Caleb Followill, sångare och gitarrist i orkestern Kings of Leon hade kalas häromnatten. DiCaprio var såklart där. Så var även hans magnifika skägg. Den vackra och talangfulla Rihanna var även hon där. Det snackades och minglades så det stod härliga till på kalaset. Men enligt källor utböt Rihanna och DiCaprio inga som helst kroppsvätskor med varandra under festiviteterna. Däremot hängde stjärnorna med varandra precis hela kvällen.

Nöjesbladet lovar att återkomma i ämnet så fort vi nås av nya underrättelser från Hollywood. Under tiden kan du hålla koll på vår Facebooksida för senaste nöjesflasharna.