Nu har ’Babsan’ gift sig: ”Är inte så märkvärdigt”

Höll vigsel hemma – med kompisring och vit t-shirt

1 av 6 | Foto: MIA CARLSSON
Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson.
NÖJE

Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson är en gift man.

I helgen vigdes han och kompisen Jonathan Salminen.

– Jag trodde aldrig att jag skulle bli gift så det är väl kul, säger ”Babsan” till Nöjesbladet.

Nyheten om skådespelaren och dansaren Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmssons bröllopsplaner slog ner som en bomb i Nöjessverige för drygt en månad sedan.

En vecka senare berättade han sanningen om giftermålet med den 26-årige kampsportaren Jonathan Salminen – det handlade om pensionsförsäkringen. ”Babsan” hade nämligen upptäckt att hans pengar skulle tillfalla allmänheten om han dog ogift.

Nu är Lars-Åke en äkta make.

”Inte så romantiskt”

– Vi samlades några vänner hemma hos mig och vi skrev på papprena. Jag köpte faktiskt en kompisring till Jonathan på skoj, men jag tror att den låg kvar här när vi gick ut och åt middag, berättar han för Nöjesbladet.

Vigseln var stillsam och helt oromantisk.

På Facebook publicerade han några bilder från vigseln med kommentaren ”Vilken dag! Och vilket avslut på största dagen i mitt liv”.

– Det ska ju vara så på Facebook, säger han skämtsamt. Jag bar faktiskt vitt, en vit t-shirt. Och våra kompisar hade köpt risgryn som de kastade på oss när vi skulle gå ut och äta, men särskilt romantiskt var det inte.

”Lite ont i huvudet”

Så, hur känns det att vara äkta make?

– Jag trodde aldrig att jag skulle bli gift så det är väl kul, men det är inte så märkvärdigt. Vi är ju bara kompisar och vi gjorde det för försäkringspengarna. Jag har skickat ett sms till min pojkvän men han har inte svarat, så jag hoppas att allt är okej mellan oss, svarar han med ett skratt.

– Han dricker ju inte, men jag har lite ont i huvudet efter festen.

Anledningen till att han valde just den 26-årige kampsportaren är att han sedan några år tillbaka är en av Wilhelmssons närmaste vänner, berättade han för tidningen QX för en månad sedan.

ARTIKELN HANDLAR OM