Efter skilsmässan - nu bryter även Pernilla Wahlgren och Laila Bagge

Svägerskorna stänger gemensam bloggportal

1 av 3
NÖJE

I november ansökte Laila Bagge och Niclas Wahlgren om skilsmässa.

Nu går även svägerskorna skilda vägar.

– Jag har många andra projekt på gång, skriver Pernilla Wahlgren i bloggen.

Laila Bagge, 42, och Pernilla Wahlgren, 47, startade 2013 bloggportalen modernmom.se tillsammans. Nu mindre än två år senare flyttar båda till varsin egen portal.

– Jag och Laila startade tillsammans 2013, med ambitionen att göra roliga projekt tillsammans. Det blev dock aldrig riktigt så, skriver Pernilla.

Sonen börjar blogga

Båda väljer att inte kommentera sin privata relation och Laila Bagge skriver kortfattat att hon flyttar bloggen till egna portalen, där även sonen Liam, 11, nu börjar blogga. Något som får flera av bloggläsarna att gå i taket.

– Märkligt tycker jag eftersom lilla sonen knappt visats. Förstår att Liam själv önskat det här och naturligtvis inte blivit tvingad, men aldrig i livet att mina barn skulle få blogga i den åldern, skriver signaturen Sandy.

– Tycker det känns helt fel att en 11-åring ska blogga på en sida där det ofta förekommer alkoholreklam. Varför fostra in honom i en offentlig kändisvärld? skriver läsaren Anne.

Öppnar butik med svägerskan

Pernilla har en bra relation till tidigare svägerskor, bland annat bästa vännen Mia, som tidigare varit tillsammans med Niclas Wahlgren. Väninnorna ska nu öppna butik tillsammans, avslöjar Pernilla i bloggen.

– Det är så mycket roligt som händer i mitt liv 2015! Den 31 januari slås portarna upp till Minilla. En assnygg mode- och inredningsbutik i Stockholm som jag startar ihop med min fina vän Mia.

Nöjesbladet har sökt Laila Bagge och Pernilla Wahlgren för en kommentar.