Kim Kardashian håller sig varm (nåja) med pälsikini

”Älskling det är kallt ute.....”

1 av 3
Kim till fjälls med en pälsikini FOTO: http://instagram.com/kimkardashian/
NÖJE

Under en skidresa överraskade Kim Kardashian nyligen med delar av sin garderob

Under parollen ”det finns inga dåliga kläder - bara dåliga väder” begav sig den ståtliga realitystjärnan och affärskvinnan Kim Kardashian ut i snön under en tripp till Utah i helgen. Kim som gärna så vill visa sin sensuella och lite puttriga småsexiga sida för omvärlden tog självklart på sig en pälsikini (detta måste förövrigt vara första gången i världshistorien pälsikini nämns).

Rejält lurviga

Plagget var av kulören vit och prydd med päls. Kim matchade plagget med rejält lurviga pälsboots och mystiskt ansiktsutryck. I det vackra vinterlandskapet befann sig även rapparen och äkta maken Kanye West som även var den som förevigade stunden. Huruvida även han bar matchande småbyxor med päls är inget Nöjesbladet har fått några rapporter om men klart är att Kanye inte är en blyg viol när det gäller klädesplagg. Tre bilder togs på den pälsikini-klädda stjärnan. Kim själv la till texten ”Baby it is cold outside”, postade bildserien på Instagram och resten är får vi förmoda modern internethistoria . 

Utsatt för attentat

Kim Kardashian har varit i pälsblåsväder tidigare. Under en välgörenhetstillställning 2012 mjölbombades realitystjärnan av en bitter pälsmotståndare. Attentatet fick dock inte önskad effekt.
— Det är märkligt att pälsmotståndarnas motto är icke våld mot djur inte gäller människor, san hon då till till Today Show.