”Rihanna och DiCaprio har dejtat i flera år”

Nu ska Leonardo får träffa sångerskans familj

1 av 5
Rihanna.
NÖJE

Ryktena om en romans mellan Rihanna och Leonardo DiCaprio blir allt intensivare.

Stjärnorna uppges ha träffats i största hemlighet i flera år. Och nu ska Rihanna ha tagit allt till en ny nivå – genom att låta Leo träffa familjen.

De är två av de hetaste singlarna i USA. Av den anledningen är det kanske inte så konstigt att skvallerpressen gick i spinn när Rihanna, 26, och DiCaprio, 40, sågs kyssas under en fest på Playboy mansion nyligen.

Ville ”ha lite kul”

Nu cirkulerar nya uppgifter om världsstjärnorna. Us Weekly rapporterar att Riri och Leo har träffats under stort hemlighetsmakeri i flera år. Det skulle innebära att Rihanna har träffat DiCaprio bakom ryggen på de båda ex-pojkvännerna Chris Brown och Drake.

Även Leonardo DiCaprio har kopplats ihop med andra kvinnor under den här tiden. I december tog det slut med Victoria Secret-modellen Toni Garrn. Efter det ska skådespelaren ha messat Rihanna. Stjärnorna uppges då ha kommit överens om att de skulle ”ha lite kul”, enligt hollywoodlife.com.

Bjuder hem DiCaprio

Men saker och ting verkar ha blivit mer seriösa än så. InTouch rapporterar att Rihanna har bjudit DiCaprio till Barbados för att träffa sångerskans familj.

– Rihanna tar bara med sig en kille hem om hon verkligen gillar honom. Det här är ett tecken på att hon avgudar honom, säger en källa till tidningen.